Fysio Fitness

Voordelen van regelmatig bewegen: Je gaat je er beter door voelen, er beter uitzien, beter functioneren en wordt gezonder!

Wil je starten met regelmatig bewegen/sporten of wil je je niveau naar een volgend level brengen? Onder professionele begeleiding heb je bij ons de mogelijkheid om je energieniveau te verhogen, af te vallen en/of klachten te verminderen.

Optie 1: Train in groepsverband

Neem deel aan een gezamenlijk training waarbij je traint op zijn eigen niveau. Naast de meest bekende apparatuur zoals fietsen, lopen en roeien is ook ruimte voor een circuittraining met de focus op coördinatie, lenigheid, uithoudingsvermogen, kracht en snelheid.

Je kunt kiezen voor 1, 2 of 3x per week trainen. 

Optie 2: Personal Training

Met onze persoonlijke begeleiding helpen we jou bij het bereiken van je fysieke wensen. Het zijn oefeningen die bij jou passen én we houden rekening met jouw medische achtergrond.

Je hebt ook de mogelijkheid om in duo’s te trainen of wellicht met een eigen samengestelde groep (minimaal 4 personen). Zowel binnen als buiten.

Er zijn mogelijkheden om 1, 2 of 3x per week te trainen.

Optie 3: Trainen met de Energy Control methode.

Vind je het lastig om je gezonde gewicht te bereiken? Of ervaar je chronische vermoeidheid? Door middel van een aangepast programma kun je je energieniveau herstellen. Kies voor de Energy Control methode

 Dit is alleen mogelijk wanneer je een uitgebreide gezondheidscheck en een rust- en inspanningstest heb gedaan. Vraag naar de voorwaarde.

Ervaar je pijnklachten of heb je een chronische aandoening? Wellicht is het een idee dat je eerst een afspraak maakt met onze fysiotherapeuten

 Wil je je gezondheid breder aanpakken dan alleen bewegen? Ga aan de slag met de leefstijlcoach

Optie 4: Wandelen

Er zijn in Almelo en omgeving meerdere gezamenlijke wandelmomenten en wandelprojecten gedurende het jaar. Wil je liever in de wijk Indië wandelen? Vraag naar de voorwaarde.